Як працює GSM-сигналізація

Как работает GSM-сигнализация

Сучасна GSM-сигналізація є найнадійнішим методом захисту будинку, офісу або іншого об’єкта від зловмисників. Така система є альтернативою пультової охорони, вона забезпечить високий рівень безпеки при менших витратах.

Що таке GSM-сигналізація

Це охоронна система, яка реагує на спрацьовування одного або декількох датчиків, і передає сигнал на телефон власника сигналізації. Для передачі використовуються канали стільникового зв’язку операторів, інформація приходить у вигляді автоматичного дзвінка, повідомлення або повідомлення. Ви можете замовити GSM-сигналізацію для будинку або офісу на сайті “Охорона.юа”. Це найбільший сайт, який продає професійне обладнання для безпеки за доступними цінами.

З чого складається комплект

Стандартний комплект сигналізації складається з головної централі і датчиків безпеки, до них можна віднести датчик руху, світла, удару, розбитого скла, відкритих дверей та інші. Від датчика інформація передається на головний пристрій системи, яке і транслює сигнал тривоги на телефон власника.

Додатково комплект оснащений тривожною кнопкою, яка миттєво передає сигнал тривоги на телефон. Також до системи можна підключити камери відеоспостереження.

Як вибрати сигналізацію

При покупці пристрою звертайте увагу на такі деталі:

  • Тип пристрою, сигналізація може бути провідний або бездротовий. Провідні краще передають сигнал, але встановлювати систему можуть тільки фахівці. Бездротові частіше збиваються при передачі, однак, вони прості в монтажі і зручні.
  • Для стабільної роботи бездротової системи потрібен акумулятор з хорошою ємністю. Це дозволить забезпечити безперебійність при відключенні електроенергії.
  • Краще вибирати пристрої з двома сім-картами, щоб мати резервну, якщо одна вийде з ладу.
  • Найчастіше вибирають сигналізації з мікрофоном і динаміком.
  • Вибирайте сигналізації з функцією моніторингу якості зв’язку.
  • При цьому кількість датчиків не грає великої ролі, оптимально, якщо їх буде 8. Це мінімальна кількість, яку можна підключити до централі, і її буде достатньо для безпеки.

    Таку сигналізацію теж можна підключити до пульта, в цьому випадку, при зміні стану датчика, сигнал надійде також в охоронне агентство.

    На сайті ” Охорона.юа ” представлений великий вибір обладнання для безпеки будь-яких об’єктів. Магазин працює, доставка здійснюється по всій території України.