Швидко про головне: Sennheiser Momentum True Wireless 3

Швидко про головне: Sennheiser Momentum True Wireless 3

Одразу після свого анонсу навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 наробили чимало галасу, адже це оновлення чекало багато фанатів. Завдяки використанню преміальних матеріалів та якості звуку які пропонують навушники від компанії Sennheiser – вони можуть похизуватися величезною базою фанатів по всьому світу.

З кожним роком кількість фанатів Sennheiser зростає, адже компанія попри своє бачення ідеального стилю у мінімалізмі не планує стояти осторонь нових технологій. Тому Sennheiser докладає усі сили задля того, щоб її навушники були не тільки стильними і якісними, але й актуальним.

Новинка від Sennheiser не зазнала значних перетворень у порівнянні з попередньою моделлю. Не дивлячись на це Sennheiser Momentum True Wireless 3 є чим порадувати як фанатів, так і користувачів які вперше знайомляться з продукцією компанії.

Цей швидкий огляд ми вирішили створити спеціально для тих хто не планує глибоко занурюватися у характеристики та розбір драйверів, використаних у навушниках. Цей огляд для тих хто просто шукає якісні навушники й хоче вперше познайомитися з продукцією легендарного німецького виробника Sennheiser.

Швидко про головне: Sennheiser Momentum True Wireless 3

Кейс та його особливості

У порівнянні з попередньою моделлю кейс Sennheiser Momentum True Wireless 3 не зазнав значних змін. Тепер у кейсі значно більше металу, а його розмір став помітно меншим. Такі зміни точно порадують користувачів які люблять носити TWS навушники у п’ятій кишені своїх джинс.

Начинка навушників

Для користувачів які шукають якісні навушники дуже важливо, щоб їх начинка повністю відповідала сучасним стандартам та пропонувала якісний звук. Забігаючи наперед можемо сказати що у Sennheiser Momentum True Wireless 3 з цим немає ніяких проблем.

Коротко про головне:

  • В навушниках використовуються 7-мм динамічні драйвери TrueResponseTM
  • DSD-процесор, тепер е підтримка кодеку aptX Adaptive.
  • Кількість мікрофонів у порівнянні з минулою моделлю було збільшено, на кожний навушник новинки доводиться по три мікрофони високої якості.

Але що ж там з якістю звуку спить ви? Про це розповімо далі.

Швидко про головне: Sennheiser Momentum True Wireless 3

Якість звуку

Враховуючи те що начинка навушників не сильно змінилася можна було очікувати що і звук у цих TWS навушниках буде такий самий як і у попереднього покоління, але ні.

Завдяки використанню нового софту та оновленню фірмової утиліти компанії Sennheiser користувачам тепер доступно відчутно більше налаштувань ніж раніше. Це дозволяє налаштувати навушники під власні потреби. Також компанія оновила функцію шумопоглинання та додала так званий “прозорий режим”, тож тепер можна гуляти у Sennheiser Momentum True Wireless 3 і не перейматись що ви пропустите якийсь попередній звук.

Підбиваючи підсумки можна сказати що Sennheiser Momentum True Wireless 3 це точно ті навушники з якими варто познайомитися особисто. Якщо ви ніколи не використовували продукцію від компанії Sennheiser – зараз саме час викинути у смітник свої старі дротові навушники та познайомитися з новими технологіями від легендарного німецького бренду.