Накрутка Телеграм каналу

Накрутка Телеграм каналу – одна з найбільш популярних та затребуваних SMM послуг. Її мета – привернути увагу до телеграм-каналу з боку користувачів, які потенційно можуть стати вашими фоловерами. Однак у контексті замовлення цієї послуги необхідно враховувати кілька речей:

  • Будь-яка накрутка на будь-якому майданчику здійснюється ботами, а не живими людьми. Тому що ніхто не в змозі мати штат співробітників, хай навіть на віддаленні, у кілька тисяч людей, які по команді лайкнуть вашу пост або підпишуться на ваш канал.
  • Тому, якщо якийсь SMM сервіс стверджує, що робить накрутку реальними користувачами, це обман і спроба виправдати завищений цінник. А найголовніше – виходячи з цілей послуги немає необхідності накручувати реальними користувачами.
  • Завдання накрутки – привернути увагу перманентним збільшенням цільового показника . Тобто, коли у молодого каналу швидко зростає кількість підписників, а пости читаються та оцінюються, все це об’єктивний привід звернути на канал увагу.
Накрутка телеграм Украина, накрутка подписчиков телеграм Украина

Отже, якщо ви вирішили накрутити підписників у Telegram, це однозначно правильне рішення. Більше того – воно життєво важливе для каналу, який лише зареєстрований чи зареєстрований давно, але ніколи цілеспрямовано не просувався. Якщо ж у вас обліковий запис вже має хорошу аудиторію і ви заробляєте на рекламі, то необхідність накрутки вам пояснювати не потрібно.

Головне тут – розуміти, які механізми просування задіяти, замовляючи цю послугу, і як ці механізми співвідносяться з іншими SMM та SEO рішеннями. Також важливо звернутися до перевіреного сервісу , де вам якісно та швидко накрутять необхідні параметри без переплат та необґрунтованих націнок.

Навіщо потрібна накрутка передплатників у Telegram

Накрутити підписників у Telegram можна і потрібно з єдиної причини – привернення уваги аудиторії. Багато користувачів, які скептично ставляться до цієї послуги, ніколи не виберуться в топ, тому що не розуміють, що дає накрутка.

Накрутка не дає підвищення популярності чи впізнаваності, вона не гарантує вам підписки чи клієнтів (якщо це, наприклад, канал інтернет-магазину). Накрутка не робить за вас всю роботу і насправді залучити нового передплатника/клієнта можете лише ви самі. Тільки ваш контент може зацікавити людину, щоб вона підписалася на вас і стала регулярно відстежувати вашу стрічку новин. У накрутки інше завдання і ось як це працює:

  • Теоретично загальної психології є принцип «Соціальний доказ». Це еволюційна поведінкова парадигма, відповідно до якої людина завжди слідує за натовпом .
  • Щодо нашої ситуації подумайте, на який канал ви підпишетеся ймовірніше – у якого 200 фоловерів або 20,000? За рівності контенту відповідь очевидна.
  • Саме так працює накрутка – велика кількість підписників вказує на затребуваність каналу та користувач заходить на нього. Тобто перший крок виконано – ви привернули увагу.
  • Далі у справу вступає контент. Якщо він унікальний та цікавий – людина підписується. Але без накрутки, без привернення уваги навіть найгеніальніший контент простоюватиме.

Ось так насправді працює накрутка передплатників у телеграмі. Причому цю послугу замовляють абсолютно всі, просто не всі про це говорять. І за статистикою останні 2 роки жоден канал незалежно від тематики не вийшов на цільовий рівень заробітку без підключення механізмів накрутки.

Що дасть бізнесу накрутка підписників?

Можливість накрутити підписників на сторінку Телеграм зазвичай розглядають у контексті інформаційних, інформаційно-розважальних та каналів новин, плюс канали летсплейщиков. Тобто у всіх цих випадках не йдеться про підвищення продажів, тому що такі канали заробляють на рекламі, спонсорах і донаторах.

В результаті, у багатьох користувачів складається хибне враження про те, що накрутити передплатників на сторінку Телеграм можна, але недоцільно, якщо у вас інтернет-магазині або інший бізнес, що вимагає не просто залучення аудиторії, але залучення потенційних клієнтів, зацікавлених у вашому товарі чи послузі .

Насправді накрутка передплатників у Telegram для бізнесу навіть ефективніша, ніж для сторінок, які заробляють на рекламі. І ось чому:

  • Моделюємо ситуацію. Ви продаєте квіти онлайн чи ведете курси флористики. Створюєте гурт у Телеграмі, запрошуєте туди друзів та знайомих. Починаєте постити.
  • Вибачте дійсно цікаві та оригінальні стати, не рерайт, а авторські та практично значущі для користувача матеріали. Здорово, але кількість фоловерів не зростає.
  • Чому не росте? Тому що й не повинно, адже немає притоку користувачів, а шанс, що хтось випадково забреде на ваш канал, хай навіть через соціальні мережі, об’єктивно мінімальний.
  • І ось тут вам на допомогу приходить накрутка підписників у Телеграм , яка підвищує візуальну привабливість вашого каналу.

Підписникі у Telegram

Накрутити передплатників на сторінку у Телеграмі нескладно, благо – будь-який пошуковий сервіс за цільовим запитом дасть вам десятки SMM контор. Складність у іншому – накрутити якісно. Це означає, що якщо ви замовили 1000 підписників, їх буде саме 1000, а не 999. Якщо ви замовили почати завтра о 12:00 і закінчити післязавтра о 12:00, то накрутка буде виконуватися строго в цей інтервал.

А найголовніше – дуже часто накручені боти через деякий час просто відписуються від вашого каналу і пред’явити сервісу ви вже нічого не зможете. Ось чому накрутити підписників на сторінку в Телеграмах ефективно з досягненням стовідсоткового цільового ефекту можна лише звернувшись у перевірений сервіс, який має конкурентні переваги:

  • Ви вибираєте кількість передплатників, інтенсивність накрутки , часовий інтервал. Можете будь-якої миті поставити накрутку на паузу або взагалі скасувати її.
  • Пропонуємо строго фіксований відкритий прайс-лист, який ви можете порівняти з пропозиціями інших сервісів.
  • Крім послуги накрутка передплатників у Telegram пропонуємо накрутку всіх інших параметрів , включаючи автоперегляди на нові записи та накрутку голосувань/опитування/лайків.

Ось чому накрутити передплатників у Телеграм – це зручно та вигідно. Крім того, ми забезпечуємо цілодобову технічну підтримку, оперативно відповідаємо на всі звернення та надаємо безкоштовні консультації. У результаті ви отримуєте якісну накрутку з гарантією ефективності за мінімально можливою ціною.