На змаганнях криптовалют вперше переміг TRcoin!

На змаганнях криптовалют вперше переміг TRcoin!

Нещодавно, у неділю 22 травня, пройшов черговий етап CryptoMediaUkraine. Вперше у даному змаганні перемогла нова криптовалюта TRcoin. Припускаю, що не всі розуміють, про що йде мова, тому дозвольте трохи пояснень.

Що таке CryptoMediaUkraine-це змагання вболівальників українських криптовалют. Для перемоги власник крипти повинен зняти короткий відеоролик, сплатити невеликий регістраційний внесок (цього року дорівнював 30 грн або 1$) за ту криптовалюту, про яку він знімає. Справа у тому, що досить багато участників володіють кількома українськими криптовалютами, тому одночасно знімають відео за декілька різних команд. Так би мовити»змагаються самі з собою”.

Жюрі розглядає кожне відео-чи відповідає вимогам пристойності, і далі відео викладають на YouTube канал. Який ролик набравши найбільше лайків впродовж доби – той і переміг.

Ще два важливих моменти: по-перше, як тільки відео про якусь криптовалюту опинилось на YouTube, криптобіржа, що відповідає за цю валюту, нараховує автору відео невеличку компенсацію на криптогаманець саме у цій валюті. Цього року компенсація становила $10, але, ще раз повторю – по курсу саме у тій валюті, про яку знято відео. По-друге, переможцю змагань нараховується $100, відповідно знову ж таки на криптогаманець та у відповідній криптовалюті. Друге, третє та інші місця жодних винагород не отримують.

Цього року приймали участь 862 учасника, які зняли 1141 ролик про 4 українські криптовалюти – Kuna, TTF, RLU, та цьогорічний переможець – Trcoin.

Минулих років перемагали-Kuna (2019), Kuna (2020), TTF(2021). Вболівальникам rlu ще жодного разу не вдалося досягти перемоги.

Вважаю за потрібне сказати декілька слів про сьогорічного переможця – TRcoin. Як хлопці розповідають про себе-TRcoin це перша галузева монета. Поясню в двох словах, про що йдеться: хлопак з логістичної компанії «Транспортика», клієнтами якої є, на хвилинку, понад 3 000 000 замовників та 100 000 водіїв у 20 країнах світу – такий собі невеличкий український бізнес – витворили власну криптовалюту TRcoin.

TRcoin-криптовалюта, що підкріплена реальною логістичною діяльністю. Це альткоїн на базі блокчейну Etherium. За кожне замовлення клієнт отримує невеликий кешбек у вигляді якоїсь кількості TRcoin.

Водії, певною мірою, є майнерами, оскільки за кожне виконане замовлення отримують TRcoin. Майнер водіїв можна назвати ще й тому, що розмір емісії монет пов’язаний з розміром доходу від виконаних водіями перевезень вантажів.

Це ще не все, щоб підтримувати курс та підвищувати попит « “Транспортика” має намір викуповувати монети на 33% чистого прибутку. Тобто, починаючи з 30 дня після лістингу, третина доходів компанії постійно йтиме на зворотній викуп (так званий BuyBack) монети.

Наразі, за підсумками конкурсу можливо впевнено стверджувати, що TRcoin самий успішний український стартап серед криптовалют. Монета менше півроку як з’явилася у лістингу, але цьогоріч мала найбільше учасників – 509 роликів з 1141. Скептики скажуть, що це так компанія “Транспортика” заохочує своїх водіїв. Бо водії, маючи невелику кількість нарахованих TRcoin, віддають перевагу витратити ці кошти на участь у конкурсі та збільшити капітал у 10 разів, ніж просто витратити. Можливо і так, але факт залишається фактом-на цьогорічних змаганнях TRcoin був найбільше уявлень.

Для тих, кого ця тема зацікавила, нагадую, що наступний CryptoMediaUkraine відбудеться у третю неділю травня 2023 року. Для участі потрібно зв’язатися з організаторами змагання та сплатити внесок учасника до 1 травня 2023 року.

Щоб даний текст не зважався рекламою, я не буду тут залишати прямих посилань. Кого ця тема зацікавила, ті знають як»запитати у Googl-а”. А я буду лише сподіватися, що наступного року кількість українських криптовалют збільшиться та змагання стануть ще більш азартними!