Як отримати доступ до ПЗ і оновити прошивку геймпада DualSense?

Как получить доступ к ПО и обновить прошивку геймпада DualSense?

Використання консольних геймпадів з персональним комп’ютером вже нікого не дивує. Ви можете придбати геймпад для своєї консолі на сайті https://retromagaz.com/ru/ps5-konsoli і використовувати його для гри на своєму ПК.

До недавніх пір власники геймпадов від компанії Sony стикалися лише з однією проблемою, це відсутність можливості оновити програмне забезпечення геймпада без підключення до консолі. Власники DualSense не могли користуватися оновленими версіями прошивки і їм раз по раз доводилося підключати джойстик до приставки, щоб отримати останні оновлення. Так було до недавніх пір, але зовсім недавно на сайті PlayStation з’явилася замітка про програмне забезпечення, що вирішує цю проблему.

Как получить доступ к ПО и обновить прошивку геймпада DualSense?

Створення спеціального ПЗ може вказувати на те, що компанія Sony не проти використання своїх геймпадів в тандемі з ПК і готова зробити такий кейс використання більш комфортним. Але як отримати доступ до ПЗ і оновити прошивку геймпада DualSense?

Процес оновлення прошивки DualSense

Для того щоб геймпад отримав останні оновлення, геймерам тепер немає потреби підключати його до консолі. Все що необхідно зробити – це завантажити спеціальний додаток з офіційного сайту PlayStation. Після установки програмного забезпечення необхідно під’єднати геймпад до персонального комп’ютера за допомогою USB кабелю.

Тепер у всіх власників DualSense з’явилася можливість оновлювати свій геймпад за допомогою ПК, а це значить, що даний геймпад можна вважати не тільки консольним. Ми впевнені, що незабаром з’являться геймери, які володіючи ігровим комп’ютером захочуть випробувати на собі консольний геймінг і покупка DualSense стане відмінним рішенням для здійснення цієї ідеї.

Що з себе представляють оновлення для DualSense

DualSense це геймпад нового покоління, який помітно відрізняється від своїх конкурентів. Завдяки проробленої системі і якісному вібровідклік даний геймпад здатний підсилити ефект занурення в процесі гри і неодмінно доставити геймеру тактильне задоволення під час активних ігрових сцен.

Как получить доступ к ПО и обновить прошивку геймпада DualSense?

ПК геймери неодноразово стикалися з проблемами в роботі DualSense, так як геймпад спочатку призначався для гри на консолі. Рішення проблем надходило разом з оновленням прошивки, встановити яке можна було тільки підключивши джойстик до приставки.

Тепер, коли у ПК геймерів є можливість встановити спеціальне ПЗ-потреба в підключенні геймпада до консолі зникла. Це відкриває нові можливості для ПК геймерів, адже тепер щоб повноцінно грати на DualSense їм не потрібно за сумісництвом бути власником PlayStation 5.