Поширені поломки iPhone 11: огляд слабких місць смартфона

Распространенные поломки iPhone 11: обзор слабых мест смартфона

iPhone 11 вважається найнадійнішою моделлю серед всіх iPhone: якісне залізо, високий клас захисту від пилу і вологи, точна збірка без щілин і люфтів. Однак, навіть при такій комплектації смартфон не може бути «невбиваним». Фахівці з https://ifix.ua / розповіли нам, які в iPhone 11 можуть бути несправності, і як часто вони зустрічаються.

«Травма»

Неполадки від падінь і ударів:

  • Пошкоджується екран і корпус. Це найпоширеніші проблеми з iPhone 11. У великих» іксових ” моделей матриця OLED великого розміру, дисплей розтягнутий практично по всьому периметру передньої панелі, що ускладнює ремонт. У будь – якому випадку, замінювати матрицю-це дорого.
  • Від травм у iPhone 11 бувають поломки, які не видно зовні. Може пошкодитися друкована плата, і пристрій перестане відтворювати звук.
  • Тріщини в материнській платі-найскладніша поломка.
  • Коли розбивається камера, замінити її коштує дуже дорого.

Распространенные поломки iPhone 11: обзор слабых мест смартфона

Поломки, пов’язані з електромережею

У iPhone 11 можуть бути механічні або експлуатаційні неполадки електропостачання та живлення:

  • Ламається гніздо, куди підключається акумулятор від неакуратне поводження, «встромлення» в поспіху або в темряві. Щоб гніздо довше залишалося цілим, провід живлення під’єднують дбайливо, якщо немає можливості включити лампочку, підсвічують ліхтариком.
  • Несправність контролера харчування через зарядки Від дешевих китайських зарядних пристроїв. Необхідно використовувати тільки оригінальні моделі.
  • Акумулятор швидко розряджається або здувається. У айфонів взагалі часто батарея невеликої ємності, через що його доводиться заряджати частіше. Через два-три роки здатність тримати енергію істотно просідає. Часто доводиться підключати смартфон до розетки не раз за добу. Якщо батарея здувається-використовувати його небезпечно, потрібно замінювати акумулятор.

Распространенные поломки iPhone 11: обзор слабых мест смартфона

Волога всередині

Якщо смартфон потрапляє в воду, то від цього можуть пошкодитися різні деталі одночасно: плата, мікрофон, динамік. iPhone 11 захищений від попадання рідини всередину по класу IP68. Він може пробути у воді близько 2 годин і пошкоджень не буде. Однак, краще берегти iPhone 11 від купання, особливо якщо його хоча б раз кидали. Від падіння може знизитися вологозахист, і вода потрапить всередину.

Распространенные поломки iPhone 11: обзор слабых мест смартфона

Інші неполадки

Під час транспортування смартфон може відчувати сильну вібрацію або удари. Не завжди упаковка може вберегти від пошкоджень. Також іноді буває заводський брак або програмні збої. Це може привести до таких неполадок:

  • Бездротова зарядка не працює. Часто це буває після оновлення операційної системи.
  • Збої в Bluetooth-модулі. Через це можуть не працювати бездротові навушники.
  • Смартфон не бачить мережу через поломку антени.
  • iPhone 11 не включається – несправність кнопки або «згоріли» якісь деталі.

Распространенные поломки iPhone 11: обзор слабых мест смартфона

Неполадки в iPhone 11 можна виправити в більшості випадків. Можна замінювати як зовнішні, так і внутрішні деталі. Питання лише в ціні. Щоб звести витрати до мінімуму, необхідно звертатися в сервісний центр при перших ознаках несправності: пристрій не включається з першого разу, підвисає, сильно гріється, батарея швидко розряджається. Не треба чекати, поки акумулятор вздуется або апарат перестане включатися зовсім.