Методи створення вірусного контенту

Давайте розглянемо аналіз, а в кому ось-ось так прокинеться «медичний» геній, може підійти ближче і зважити успішні приклади вірусного маркетингу.

Методы создания вирусного контента

Чим же визначається успішність? Кількістю переглядів? Так, але успіх такого маркетингу будується і на достатку клієнтів, які, справді, після перегляду роликів перейшли на сайт.

Провівши аналіз у успішних кроликів, вибачте, роликів, ми виявили наступні загальні методи, з якими познайомимося в порядку живої черги.

Отже, знайомтеся.

Екстрим

Головним чином, це відеоролики, де професійні каскадери виконують трюки, непосильні звичайним обивателям. І як ви вважаєте, яка реакція послідує після перегляду такого ролика? Це викликає подив, захоплення і бурю різних емоцій.

Приклад-вірусний ролик» екстрим на Москва-Ріці ” Old Spice, який наведено в серії «справжні чоловіки представляють». Каскадер перетинає Москва-ріку на скейті, взявшись за трос, кінець якого тримає його асистент. А асистент знаходиться в електричці, що проїжджала в цей час по мосту.

Підходимо до іншого методу.

Сцени в магазині або на виробництві

Знаменита використанням цього методу компанія»Евросеть”. Яскравий приклад, ролик, де в одному з магазинів мережі Бабуся в шубі і вовняній хустці витанцьовує під сучасну музику. Ролик назвали так само:»Танцююча бабуся з магазину Евросеть”.

Ролик» Бунт одного менеджера «ще один приклад вірусного маркетингу, де бере участь сюжет аналогічний фільму»Особливо небезпечний”. Втомлений від сірого життя менеджер влаштовує на робочому місці цілу бійку.

Кількість переглядів цього ролика побила всі рекорди. Всього за перший тиждень число людей, що переглянули цей ролик, перевершувало 11 мільйонів. Настільки вразливим був вірусний ефект.

Майстер-класи

Будьте знайомі з не менш дієвим методом вірусної реклами-з майстер-класами. Такі ролики серії “Ноу-хау”, де на тлі логотипів або за участю рекламного товару на очах у глядачів розкривають секрети, скажімо приготування вишуканої вечері або валяння іграшок з волокна або чого-небудь іншого, користуються величезним успіхом.

Приклад тому, учасниця ролика, яка проводить майстер-клас з ” валяння з повсті» ненав’язливо демонструє золотий годинник «Ніка». Численні перегляди і високі позиції в Яндексі якнайкраще характеризують ефективність цього методу.

Гумор

Йдемо далі. Дозвольте представити – » постановочний ” гумор. Вірусні ролики, за форматом схожі з ТВ-роликами, але «проживають» у відеохостингах.

Приклад: ролик “швидкорозчинна кава” від компанії РЕСО-Гарантія. Сюжет такий: автолюбитель шукає страхову компанію, де був оформлений поліс, шукає її довго, а коли знаходить, то кожен співробітник намагається сховатися: хто за дверима, а хто, зображуючи копіювальний апарат. Про результати цього методу говорять цифри-1 мільйон переглядів.

Тут ми зустрінемо і мультфільми, і студентські “тусовки», і” постільні сцени ” – натяки на інтим (тут варто проявити обережність і не перейти за межу, яку вкрай заборонено перетинати), історії в стилі репортажів Life.News.

Що розбурхує уяву глядачів більше, ніж Світські плітки,» нецензурщина”, агресія і насильство? Вірусна реклама в стилі репортажів доступна по бюджету, і зняти її може майже кожен. Не бійтеся звернутися в рекламі до гумору та іронії.

Вітаю, колега, тепер Ви знайомі з усіма головними методами.

Юлія Алексєєва, 
служба підтримки