Чим замінити російські сервіси: маркетинг, SEO та розробка сайтів

Чим замінити російські сервіси: маркетинг, SEO та розробка сайтів

З 2014 року українці відмовляються від російських товарів та послуг, починаючи від чаю «Принцеса Нурі» і закінчуючи великим переліком банків з російськими коренями. З 24 лютого 2022 року, коли росія розпочала повномасштабну війну на території України, люди у всьому світі перестають купувати продукти країни-агресора. Бо ті, хто купують російські товари та послуги, фінансують в тому числі і їхню військову промисловість.

Опендатабот та Netpeak створили перелік російського програмного забезпечення. Ми взяли за основу цей перелік і склали список продуктів, які замінять російські сервіси для інтернет-маркетингу, SEO та розробки сайтів. Сюди потрапили тільки ті українські та закордонні продукти, які ми самі використовуємо, або про які чули хороші відгуки.

Перевірте, чи не закралося в ваш проєкт російське ПЗ 👇 

Сервіси для розробки сайтів

* 1 березня команда української Bitrix24 написала у Facebook, що вони розірвали стосунки з материнською компанією у росії та перерахували 1 мільйон гривень на підтримку ЗСУ.

HOSTiQ.ua — теж український хостинг-провайдер і реєстратор доменів. У нас ви можете купити хостинг і одночасно підтримати Україну: з кожної покупки благодійного тарифа хостингу частина коштів йде на допомогу Харкову та країні.

Відео З теми:

View Post

Як допомогти Україні під час війни: офіційні благодійні програми

Пишіть в коментарях, чим доповнити цей перелік. Підтримаємо Україну і українське разом!