5 основних фішок iPhone 12

5 основных фишек iPhone 12

Флагман 2020 року від каліфорнійського бренду Apple продовжує дивувати користувачів надійністю, функціональністю, якістю фото і відеозйомки. Смартфон 12 покоління отримав революційні зміни в контексті:

  • продуктивність;
  • дизайн;
  • екран;
  • автономність;
  • технологічність.

Купуючи айфон 12, зверніть увагу на основні особливості моделі, за рахунок яких смартфон відразу стан лідером на світовому ринку. Це стосується начинки, зовнішнього вигляду і технологій.

1. Потужний процесор і система машинного навчання

Центральний чіп A14 Bionic, що функціонує по п’ятинометровому техпроцесу, доповнений 16-ядерною Neural Engine і графічним процесором. З таким залізом флагман здатний паралельно виконувати кілька ресурсномістких завдань професійного рівня.

2. Надміцна передня панель на основі нанокристалів

Керамічну панель вперше вдалося зробити прозорою, що дозволило встановити її на екрані. Ceramic Shield в чотири рази витривалішими до ударів, подряпин, сколів, ніж переднє скло в 11 версії смартфона.

3. Просунута система камер з поліпшеною нічною зйомкою

У базовій версії встановлено дві камери: ширококутна і надширококутна. У пристрої реалізована революційна система цифрової обробки знімків для чітких, насичених кадрів при поганому освітленні. Присутні технології Deep Fusion, Smart HDR 3.

Максимум можливостей камер розкрито у версіях Pro і Pro Max. Модуль укомплектований трьома об’єктивами для різних режимів зйомки і датчиком LiDAR, що відповідає за додаткову реальність, сканування об’єктів в темряві.

4. Оновлений дизайн з прямими гранями

Новий дизайн відсилається до улюбленої серед користувачів яблучних смартфонів класиці. Телефон отримав прямі грані з металевою рамкою, що нагадує дизайн легендарної «четвірки» купертіновского бренду.

5. Яскравий екран з бездоганною глибиною кольору

Екран Super Retina XDR з практично непомітною рамкою по периметру в базовій версії має дозвіл 2532×1170 пікселів при діагоналі 6,1 дюйма. Реалізована технологія True Tone, підтримка яскравості до 1200 кд/м2 в режимі HDR.

Крім того, телефон захищений від пилу і вологи за стандартом IP68. Він збалансований в контексті енергоспоживання, тому при зростанні продуктивності в моделі збільшилася автономність, що досягає 17 годин в режимі перегляду відео.