Системні блоки БУ: вибираємо і купуємо правильно

Системные блоки БУ: выбираем и покупаем правильно

Системний блок комп’ютера-це коробка, в якій знаходяться основні компоненти комп’ютера. У нього входять материнська плата, процесор, пам’ять, жорсткий диск і оптичні приводи.

Чи безпечно

Купувати старий системний блок БУ безпечно, якщо ви знаєте, на що звернути увагу. Найголовніше-переконатися, що пристрій було очищено від усіх даних. Ви можете зробити це, знайшовши програму, яка зробить це за вас. Після того як ви знайдете таку програму, важливо також переконатися, що продавець користується виключно хорошою репутацією. Це можна зробити, вивчивши інформацію про продавця в інтернеті або запитавши його рекомендації. Також дивіться, щоб продавець давав гарантію на системні блоки БУ не менше ніж на 6 місяців.

Системные блоки БУ: выбираем и покупаем правильно

Особливості вибору системних блоків БУ   

При покупці уживаного комп’ютера необхідно враховувати кілька моментів.

  • По-перше, необхідно переконатися, що системні блоки БУ https://pc.com.ua/computers знаходяться в хорошому фізичному стані. 
  • По-друге, перевірте, чи немає пошкоджень на зовнішній стороні корпусу, і переконайтеся, що всі порти і з’єднання знаходяться в робочому стані. 
  • Потім завантажте пристрій і перевірте працездатність всіх компонентів.
  • Якщо можливо, спробуйте запустити кілька основних тестів або програм, щоб переконатися, що все працює так, як потрібно. 
  • Нарешті, не забудьте поцікавитися історією БУ комп’ютерів з Європи; дізнайтеся, чи добре воно обслуговувалося і чи не було в минулому будь-яких серйозних проблем. 

Взявши до уваги ці фактори, ви зможете гарантувати, що придбаєте Старий комп’ютер, який буде служити вам довгі роки.

Як купити відповідний ПК

При виборі системних блоків БУ необхідно враховувати безліч факторів. Найважливіший фактор — це те, для чого ви будете використовувати комп’ютер. Якщо вам потрібен простий комп’ютер для роботи з електронною поштою і перегляду Інтернет-сторінок, Ви можете обійтися менш потужною і більш дешевою моделлю, ніж якщо ви плануєте використовувати його для ігор або графічного дизайну.

Інші важливі фактори включають розмір екрану, якість веб-камери, тип процесора і обсяг пам’яті. При такій кількості варіантів на ринку вибір ідеального комп’ютера може виявитися непосильним завданням. Однак якщо ви візьмете до уваги свої потреби і бюджет, ви зможете знайти відмінний пристрій, що відповідає всім вашим вимогам.