Mobile Blind-збільшуємо CTR до 100%

Довгий час цей інструмент був доступний тільки обраним рекламодавцям, арбітражникам і вебмайстрам. Скільки треба було витратити часу на видобуток такої кількості корисних відвідувачів? Як домогтися шаленої конверсії? Залишалося лише мучитися питанням: звідки у них стільки якісного трафіку? Рекламна мережа VisitWeb дає всім бажаючим можливість отримати його без зайвих зусиль!

Зустрічайте Mobile Blind!

Mobile Blind-це тип реклами, при якому відвідувач, заходячи на сайт вебмайстра, потрапляє відразу на сайт рекламодавця. Простіше кажучи відбувається підміна відвідуваного сайту. Відвідувач починає вивчати сайт рекламодавця, і в більшості випадків, не розуміє підміни.

Mobile Blind – увеличиваем CTR до 100%

Даний інструмент можна використовувати з усіма існуючими форматами реклами. При цьому, завдяки зручному технічному рішенню, такий формат реклами не вплине на органічну видачу сайту вебмайстра.

Часто такий формат представлений на основі ClickUnder з опцією «Mobile Blind».

Практика показує, що найбільш ефективний Mobile Blind в мобільному трафіку. Чи пов’язано це з тим, що в мобільних браузерах не так кидається в очі адресний рядок, або з тим, що мобільні версії сайтів часто відрізняються від звичайних, сказати складно. Однак факт залишається фактом – якщо ви підміните мобільному відвідувачеві відвідуваний сайт на якісну (!) посадкову сторінку свого оффера, шанси на успішну конверсію стануть дуже великі.

Прибуток від такого формату буде в рази більше. Ви будете отримувати дохід практично з кожного відвідувача, так як СTR прагне до 100%, погодьтеся, що це найкращий спосіб монетизації трафіку. Виходьте на новий рівень заробітку вже зараз, використовуючи мережу VW!